OUR MISSION IS TO MAKE RETAILERS FUTURE PROOF

Meet the future of commerce
Onsdag 15 maj 2019: 9.00 - 17.00
Torsdag 16 maj 2019: 9.00 - 16.00
Kistamässan, Stockholm

Retail Experience Live är ett helt nytt mässkoncept som är utformat för att möta retailvärldens nya karta. Här samlar vi hela branschen och genom nya, unika lösningar skapar vi möjligheter för hela värdekedjan att delta. Retail Experience Live är en plats för nätverk och affärer - innovationer och framtidsvisioner. På plats träffar du  de hetaste leverantörerna, tar del av över 60 unika seminarier, lyssnar till internationella Keynote Speakers och nätverkar med branschexperter och influensers. 

Är du en del av retail branschen registrera dig till den 15 – 16 maj för fri entré - Du har inte råd att missa!  

Registrera dig för FRI ENTRÉ

Meet the future of commerce
15 & 16 maj 2019
Kistamässan, Stockholm

Retail Experience Live är ett helt nytt mässkoncept som är utformat för att möta retailvärldens nya karta. Här samlar vi hela retailbranschen och genom nya, unika lösningar skapar vi möjligheter för hela värdekedjan att delta

Fri entré - registrera dig härKlicka här för att registrera dig kostnadsfritt till Retail Experience Live

Med genuin förankring till branschen - Våra Partners

Klicka här för att anmäla dig gratis till Retail Experience LiveKlicka här för att registrera dig kostnadsfritt till Retail Experience Live

HIGHLEVEL NETWORK

Nätverkande är hetare än aldrig förr, och på Retail Experience Live erbjuds mängder av olika möjligheter för att träffa branschkollegor och diskutera utveckling. Tillsammans skapar vi en plats där nya idéer föds och framtida partnerskap etableras.  

INSPIRATION I VÄRLDSKLASS

Vi strävar efter att ge dig de senaste nyheterna, framtidens trender och de bästa verktygen för att ge dig kompetensutveckling på plats. Vi erbjuder därför ett imponerande seminarieprogram med bland annat internationella Keynote speakers. 

RETAIL INSPIRATION SQUARE

Tillsammans med Expohouse har vi skapat ett öppet showroom fyllt av inspiration kring hur den fysiska butiksmiljön kan dra fördel av digital teknik. Här bjuds på verkliga case där lösningarna kan upplevas fullt ut av besökarna.

THE NEWS STUDIO

Direkt från händelsernas centrum, mässgolvet, live sänder vi från The News Studio. Det blir nytt, spännande och 100% högaktuellt. Livesändningar, rapporteringar och exklusiva intervjuer tillsammans med Annmarie Palm.

THE NEWS STUDIO

HIGHLEVEL NETWORK

RETAIL INSPIRATION SQUARE

INSPIRATION I VÄRLDSKLASS

Fri entré - registrera dig här

VÅRA PARTNERS

Our mission is to make retailers future proof 

» 

» 

» 

» 

Meet the future of commerce
Onsdag 15 maj 2019: 9.00 - 17.00
Torsdag 16 maj 2019: 9.00 - 16.00
Kistamässan, Stockholm